HORECA VACATURES ENSCHEDE

Vacatures Restaurant Enschede

Op dit moment hebben wij
3 vacatures open staan.

Op dit moment hebben wij 3 vacatures open staan.

Logo Ko-company
Assistent bedrijfsleider
PLB-logo
Horeca Medewerker
AVE logo 400x200
Horeca Medewerker

Op dit moment hebben wij 3 vacatures open staan.

Assistent bedrijfsleider
Horeca Medewerker

Alle restaurant vacatures in Enschede

Op dit moment zijn er een hoop banen beschikbaar in Restaurants in Enschede.

Wil jij graag werken als medewerker in de spoelkeuken of ga jij liever aan de slag als medewerker in de bediening. Wij bieden het hier allemaal.

Bekijk hierboven de verschillende vacatures en ga direct aan de slag.

Werken in een restaurant in Enschede

In Enschede zijn een hoop restaurants, cafés en lunchtentjes te vinden. Enschede kent namelijk de hoogste terrasdichtheid van Nederland! Niet alleen in het centrum, maar ook net er buiten zijn veel restaurants te vinden.

De restaurants in Enschede kennen een grote diversiteit aan keukens. Invloeden vanuit de hele wereld komen samen in de verschillende restaurants in Enschede. Dit maakt het een fijne plek voor onze gasten om gevarieerd uit eten te gaan.

Een hoop restaurants in Enschede worden ’s avonds omgetoverd tot een echte bruine kroeg.

Dit maakt werk in de Enschedese restaurants erg divers. Het terras bedienen van ene chique zaak of speciaal bier tappen achter de bar. Het kan allemaal!

Eens per jaar wordt de oudste stad van Nederland omgetoverd tot een heus partycentrum. In de zomer komen er namelijk honderdduizenden bezoekers naar de Nijmeegse Vierdaagse om te feesten. Als student met een bijbaan in een restaurant ga je het niet gezelliger krijgen dan dit.

Restaurantmedewerkers lijken veel op broers en zussen. Tijdens de drukke uren is elke hand aan dek nodig om de tafels te bedienen, het eten klaar te maken, op te ruimen en het allemaal opnieuw te doen. Dit samen met je collega’s aanpakken geeft echt een teamgevoel.

Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk
Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk
Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk

Werken in de keuken bij een zaak van KO Company

K.O. Company heeft verschillende restaurants op meerdere plekken door Enschede zitten. Genoeg mogelijkheden om door te groeien dus. Hiermee krijg je meteen de garantie dat je sowieso op je plek komt te zitten.

Als je in de keuken werkt bij een zaak van KO Company dan wordt je niet alleen uitgedaagd in je baan, maar creëer je ook een groep leuke collega’s!

Als jij op zoek bent naar een volgende stap, dan is het mogelijk om binnen KO Company jezelf op te werken. Wie weet sta jij over een paar jaar als bedrijfsleider in een mooi restaurant in Enschede!

Ben jij op zoek naar een baan als keukenhulp of wil jij graag 5 dagen per week aan de slag als recruiter Bij K.O. Company zit er gegarandeerd iets voor jou tussen!

Bij K.O. Company vind jij de leukste banen in Enschede en dat ook nog tegen een goed salaris.

Veelgestelde vragen over restaurant vacatures Enschede

Sommige banen vereisen wel een opleiding of certificaat. Mocht je solliciteren op een specifieke functie, dan zullen wij je altijd laten weten wat we van je verwachten!

quote HVN

“Maak vrienden voor het leven!
Start nu met jouw baan in de horeca.”

Contact

Je kunt ons ook een bericht sturen via onderstaande formulier. Dat is wel zo makkelijk en proberen we je zo snel mogelijk antwoord te sturen.

(Let op: Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld!)

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam**
Geslacht**
MM slash DD slash JJJJ