HORECA VACATURES ENSCHEDE

Waar ga je werken?

K.O. Company verkoopt geen bier, maar beleving! We werken dag in dag uit en avond aan avond aan ervaringen van onze gasten die nog lang herinnerd worden. Onderdelen van onze grootschalige horecaonderneming zijn diverse restaurants, feestcafes, studentenkroegen, clubs en evenementen. De zaken en evenementen bevinden zich in Arnhem, Nijmegen en Enschede, maar onze gasten weten ons vanuit heel Nederland te vinden.

K.O. Company bestaat bijna 25 jaar. We hebben een gestage groei doorgemaakt, waar we hard voor gewerkt hebben met een team van bijna 500 gemotiveerde medewerkers. Dankzij hen en onze enthousiaste gasten hebben we een grootschalige horecaonderneming opgebouwd, waar we bijzonder trots op zijn. Zo zijn bijvoorbeeld in de afgelopen tijd studentenkroeg De Bieb aan de Molenstraat in Nijmegen en Proeflokaal België in Enschede aan het lijstje toegevoegd.

Enthousiaste
collega’s

Ontplooien binnen de organisatie

Hartje centrum van Enschede

Enthousiaste collega’s

Ontplooien binnen de organisatie

HorecaVoordeelpas

De HorecaVoordeelpas is letterlijk en figuurlijk een financiële aanvulling op jouw salaris! Met de HorecaVoordeelpas krijg je 60% korting op alle dranken en 30% korting op food binnen al onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem en Enschede. Tel uit je winst! Zodra je in dienst bent, kun je de HorecaVoordeelpas aanvragen via de app en kun je gaan genieten van alle voordelen!

Wil je bijdragen aan het toekomstig succes van K.O. Company bij een van onze vestigingen, kijk dan eens bij onze vacatures. Er zit altijd wel een leuke, uitdagende functie voor jou bij!

Joint the team. Join the party!

Shotmaniacs at Proeflokaal België

Hartje centrum van Nijmegen

PLB 6

K.O. Academy

K.O. Academy is ons eigen opleidingscentrum waarbij je je kunt voorbereiden op jouw eerste werkdag bij het leukste horecabedrijf van Nederland, maar we je ook kunt blijven leren om de fijne kneepjes van het vak te leren beheersen. Zo kun je binnen K.O. Academy trainingen volgen voor bijvoorbeeld draagtechnieken, gastvrijheid en andere handige vaardigheden die je kunt gebruiken om steeds beter te worden en carrière te maken binnen onze vestigingen.

quote HVN

“Maak vrienden voor het leven!
Start nu met jouw baan in de horeca.”