HORECA VACATURES ENSCHEDE

Vacatures Horeca Bedrijfsleider

Op dit moment hebben wij
3 vacatures open staan.

Op dit moment hebben wij 3 vacatures open staan.

Logo Ko-company
Assistent bedrijfsleider
PLB-logo
Horeca Medewerker
AVE logo 400x200
Horeca Medewerker

Op dit moment hebben wij 3 vacatures open staan.

Assistent bedrijfsleider
Horeca Medewerker

Word Horeca Bedrijfsleider in Nijmegen

Als bedrijfsleider in hartje centrum van Nijmegen geef je leiding aan een team van enthousiaste collega’s. Je begrijpt het: daar moet je een natuurlijke leider voor zijn!

Je motiveert en controleert jouw medewerkers en maakt er een hecht team. Maar bovenal geeft je je jouw gasten een fantastische beleving. Je hebt dus een uitzonderlijk oog voor detail en bent van nature zeer gastvrij.

Hoe word je horeca bedrijfsleider?

Voor de functie horeca bedrijfsleider heb je geen specifieke opleiding nodig. Het gaat veel meer om wie je bent en wat je persoonlijk eigenschappen bent.

Wel is het handig als je een BHV, SVH en leermeester diploma hebt of bereid bent om deze te gaan volgen. In ieder geval moet je minimaal een MBO werk- en denkniveau hebben.

Welke persoonlijkheid past bij een horeca bedrijfsleider?

Je bent een sympathieke, stressbestendige, enthousiaste en proactieve leider die al behoorlijk wat horeca-ervaring heeft opgedaan. Je begrijpt wat gasten waarderen én wat medewerkers nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren.

Als bedrijfsleider in de horeca vind je het niet alleen leuk om er alles aan te doen, zodat de gasten de ultieme beleving hebben, maar geef je ook echt om je werknemers en hun welzijn. Je bent het aanspreekpunt voor zowel externe als interne zaken en draagt hierin verantwoordelijkheid.

Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk
Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk
Horeca Vacature Nijmegen - Een feestje van je werk

Horeca bedrijfsleider bij KO Company

Je kunt je ontplooien binnen een professionele horeca-organisatie die uitgegroeid is tot één van de grootste in Oost Nederland. Dat biedt dus perspectieven! Daarnaast heerst er een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden natuurlijk ook een uitstekend salaris en de HorecaVoordeelPas waardoor je 60% korting krijgt bij al onze vestigingen.

Doorgroeien tot horeca bedrijfsleider

Als echte horecatijger heb je misschien al een hoop ervaring achter de bar of in de keuken. Deze ervaring is een vereiste wanneer je wilt doorgroeien als bedrijfsleider. Mocht je al elders een andere functie hebben in de horeca en heb je de ambitie om de stap naar bedrijfsleider te maken? Geef dit dan vooral aan. KO Company stimuleert namelijk het doorgroeien binnen de horeca. Niet alleen intern, maar ook extern!

Omscholing tot horeca bedrijfsleider

Voor bedrijfsleider in de horeca heb je bij KO Company geen specifiek diploma nodig. Wel is een BHV, SVH en leerdiploma verplicht. Deze diploma’s en cursussen kunnen binnen de organisatie voltooid worden, zodat jij snel als bedrijfsleider aan de slag kan gaan.

Veelgestelde vragen over horeca bedrijfsleider in Nijmegen.

Nee dit is niet nodig. Wel zijn bepaalde certificaten nodig zoals BHV, SVH en leermeester diploma.

quote HVN

“Maak vrienden voor het leven!
Start nu met jouw baan in de horeca.”

Contact

Je kunt ons ook een bericht sturen via onderstaande formulier. Dat is wel zo makkelijk en proberen we je zo snel mogelijk antwoord te sturen.

(Let op: Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld!)

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam**
Geslacht**
MM slash DD slash JJJJ